ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΙΚΕ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α.Ε.

Ο Η. Αρμόδωρος και οι συνεργάτες του με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον χώρο της προμήθειας αθλητικού υλικού ποδοσφαιρικών ομάδων με χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την ΝΙΚΕ ως στρατηγικός συνεργάτης στο χώρου του ποδοσφαίρου.

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α.Ε. μια εταιρία που εξειδικεύεται τα τελευταία 20 χρόνια στις πωλήσεις αθλητικού υλικού προς ποδοσφαιρικές ομάδες, αθλητικά κέντρα, ακαδημίες ποδοσφαίρου, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και σειρά Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών (Ποδηλασία, ΑΜΕΑ, Τοξοβολία).

Η SWB Α.Ε. συμφερόντων Η. Αρμόδωρου διακόπτει την λειτουργία των Puma store που βρίσκονται στα εμπορικά κεντρικά σημεία σε Πειραιά, Δράμα, Ν. Ηράκλειο και Βόλο. Το δίκτυο των καταστημάτων θα συνεχίσει την λειτουργία του με μετατροπή σε multibrand αθλητικά καταστήματα τα οποία και επίσημα θα παρουσιαστούν στους καταναλωτές
Παρασκευή 6, Σεπτεμβρίου 2013. Ολοκληρώνοντας την συνεργασία με την Puma η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α.Ε. ξεκινά ως στρατηγικός συνεργάτης της Νο 1 αθλητικής εταιρίας στον κόσμο της ΝΙΚΕ.


Η ΝΙΚΕ αποτελεί την πρώτη επιλογή αθλητικού σήματος για εκατομμύρια καταναλωτών σε όλες τις γωνίες του πλανήτη.
Αποτελεί το πλέον επιθυμητό και αναγνωρίσιμο σήμα σε όλες τις μορφές του υψηλού αθλητισμού παρέχοντας τεχνολογία αιχμής .
«Αποτελεί πρόκληση για εμένα και του συνεργάτες μου να αποδώσουμε στην ΝΙΚΕ την πραγματική της θέση στην αγορά του ποδοσφαίρου σε μια αγωνιστική σαιζόν.


Πιστεύω ακράδαντα ότι ακόμη και με τις τρέχουσες συνθήκες της Ελληνικής οικονομίας η παρουσία της ΝΙΚΕ στα γήπεδα για την σεζόν ‘13-’14 θα ξεπεράσει σημαντικά σε προβολή άλλα αθλητικά σήματα με πολυετή παρουσία στον Ελληνικό χώρο.
Είμαστε ευχαριστημένοι και απόλυτα συνεπής προς το κοινό μας με την συνεργασία της ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ A.E.ΝΙΚΕ στοχεύοντας στην διατήρηση του υψηλού βαθμού εξυπηρέτησης ταυτόχρονα με τις οικονομικές προτάσεις που προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον ειδικό χώρο του ποδοσφαίρου» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Ηλίας Αρμόδωρος

Υπεύθυνη επικοινωνίας κα Μαντώ Βολίκα 210 2755 352 – admin@swb.gr